Cellulóz hőszigeteléssel olyan klímát lehet kialakítani egy ingatlanban, ami az egészséges környezet megteremtését támogatja! Egy kiválóan teljesítő hőszigetelő rendszer gondoskodik arról, hogy a levegő minősége és a hőérzet is ideális legyen a lakók számára.

A rossz hőszigetelés számos olyan problémát generál, ami a lakók életminőségét komolyan befolyásolja. Egy ingatlannal szemben alapvető elvárás, hogy a lakókörnyezet komfortos legyen, ezzel párhuzamosan pedig a káros hatások ellen is védelmet nyújtson. Ott, ahol nincsen megfelelő hőszigetelés, sorra alakulnak ki veszélyes jelenségek. A cellulóz hőszigetelés használata tökéletesen beválik a megelőzésre és a már bekövetkezett károk felszámolásához is.

A cellulóz hőszigetelés azért ajánlott minden ingatlan szigetelésének kivitelezéséhez, mert mérettől, kialakítástól függetlenül ugyanolyan nívós teljesítményt tud nyújtani, méghozzá kifejezetten hosszú távon. A fújható hőszigetelés anyaga a megszilárdulás előtt minden apró résbe, lyukba, beszögellésbe eljut és azt maradéktalanul kitölti, ott is, amit nehezen lehet elérni. Így valósul meg a magas szigetelési érték és az elvárt nedvességszabályozás is. A természetes anyagú cellulóz hőszigetelés védelmet biztosít a kártevőkkel szemben is, amik előszeretettel költöznek be a falakba, illetve a szigetelő rendszer anyagába. Ezen kívül a tűzvészek kialakulásának kockázatát is csökkenti, megakadályozza a tűz terjedését, mivel nem gyúlékony anyagról van szó. Káros anyagot nem tartalmaz.

A száraz, tökéletes hőtartással rendelkező alakon nem alakul ki penész, salétrom, párásodás, a cellulóz hőszigetelés az évszakokra jellemző hőmérsékleti jellemzőknek is ellenáll.

Rendelje meg Ön is a befújható cellulóz hőszigetelést az ingatlana korszerűsítéséhez és használja ki ennek a környezetbarát, természetes alapanyagnak a számos, pozitív tulajdonságát! Forduljon bizalommal a cégünkhöz és kérjen egyénre szabott árajánlatot a hőszigetelő rendszer telepítésére! A honlapunkon megtalálja minden elérhetőségünket!