Új ingatlan építésébe fogott, hogy saját otthont teremtsen a családjának? Egy, már meglévő épületet szeretne felújíttatni annak érdekében, hogy kényelmes, energiatakarékos otthonban élhessen szeretteivel? A ház szigetelés mind a kettő esetben a legfontosabb munkafázisok között szerepel.

A családi házak szigetelése csak akkor ér valamit, ha mindenben képes megfelelni a modern hőszigetelő rendszerekkel kapcsolatos elvárásoknak. A cellulóz szigetelést nem kell bemutatni azoknak, akik a természetes alapanyagból készült, hatékonyan teljesítő hőszigetelésekre szavaznak. Az általam és csapatom által kivitelezett ház szigetelés is cellulóz szigeteléssel készül. Ügyfeleimnek az Isocell befújható szigetelést ajánlom, ami cellulóz rostokból áll. Nem mindegy, hogy milyen a cellulózból készült szigetelés, mert ebből is több fajta, eltérő minőségű elérhető a piacon.

ház szigetelés során az Isocell fújható cellulóz szigetelés minden téren megbízható teljesítményt nyújt, méghozzá szó szerint. A pincétől a padlásig fel lehet használni az egész ház szigetelésére. A tetőtér, födém, homlokzat egyaránt tökéletesen szigetelhető vele. A méretektől és az anyagigénytől függően egy teljes családi ház szigetelése akár egy nap alatt is lebonyolítható. A befúvásos technika a jellegéből adódóan egyszerűen és rövid időn belül elvégezhető kivitelezést tesz lehetővé. Ez a munkamenet azonban nem megy a minőség rovására, sőt tökéletes, hézagmentes, folytonos szigetelést ad vissza. A jó szigetelés tehát gyorsan elkészül, nem ártalmas az egészségre, környezetkímélő és hosszú távon kiválóan teljesít, jó ár-érték arányban megrendelhető.

Az általunk nyújtott szolgáltatások és a felhasznált Isocell szigetelés mindezeket egyszerre képes nyújtani. Amennyiben ház szigeteléshez keres szakembert, bízza csapatunkra a munkát! Az elkészült szigetelés az ígért színvonalon fog teljesíteni és élhető, energiatakarékos otthont biztosít Önnek és családjának. Lépjen kapcsolatba cégünkkel a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén és kérje személyre szabott árajánlatunkat ház szigetelésre!