A ház minden része kaphat fújt cellulóz szigetelést. A cellulóz képes a legjobbat kihozni a falakból, a tetőből is, bárhová kerül hőszigetelés céljából.

A cellulóz a hőszigetelésre alkalmas anyagok egyike, amit már régóta alkalmaznak itt és más országokban is. A fújt cellulóz szigetelés maga a korszerű szigetelések közé tartozik. Meg tudja előzni, hogy hőhidak alakuljanak ki, rések maradjanak vagy hézagok rontsák a hőszigetelés munkáját.

A szigetelésnek ez a típusa az összes, hőszigetelésre vonatkozó elvárásnak meg tud felelni, nem marad alul semmiben sem. Vegyük végig, hogy milyen szempontok döntik egy hőszigetelő rendszer teljesítményét! Összesen öt pontnak kell teljesülnie egy szigetelés esetében, de nem mindegy, hogy milyen mértékben képes ezeknek megfelelni a szigetelés maga.

A költségek, a hőfokcsillapító képesség, a hővezető képesség, a környezetbarát volta a hőszigetelő anyagnak mind lényeges tulajdonságok. Ezek azt mutatják meg, hogy az elkészült hőszigetelő rendszer mit és milyen mértékben tud nyújtani a lakóknak. A cellulózból készített fújt szigetelés kitűnően veszi az akadályokat.

A fújt cellulóz szigetelés egy ingatlant sokkal komfortosabbá tud tenni, nem gyakorol romboló hatást az ott élők egészségére, a bekerülési és a fenntartási költségei pedig alacsonyan maradnak, illetve kifizetődnek. Télen és nyáron is úgy viselkedik a szigetelés, ahogyan a lakók komfortérzete megköveteli, ezen kívül pedig az energiahatékonysága is magáért beszél.

A tökéletesen hőszigetelt ingatlannak a titka a megfelelő hőszigetelő anyag kiválasztása. Természetesen az is sokat számít, hogy ezt a hőszigetelő rendszert hogyan telepítik. A befújásos technológia a kulcs a hosszú távon megbízhatóan funkcionáló szigetelés megteremtéséhez.

Lépjen kapcsolatba velünk, ha nincs meggyőződve arról, hogy az ingatlana szigetelése jól teljesít! A cellulóz befújható szigetelést meg tudja rendelni a cégünktől, csupán a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén kell hozzá tájékoztatást és árajánlatot kérnie.