A fűtésszámla sokszor elrettentő tud lenni, hiszen a téli hónapokban fűtésre kifizetett összegek irreálisan magasak. Ennek oka nemcsak a közüzemi díjak mértéke, hanem a hőszigetelés minősége is lehet. A megfelelő hőszigeteléssel hatékonyan lehet csökkenteni az energia felhasználását, növelni az ingatlan hőmegtartó képességét, és lejjebb faragni a rezsi kiadásaiból is. A cellulóz szigetelés egyike azoknak a hőszigetelő anyagoknak, amit érdemes számításba venni, ha egy ingatlantulajdonos hőszigeteltetni szeretné az otthonát.

cellulóz szigetelés előnyei közé tartozik az energiatakarékosság, ami a legtöbb tulajdonos számára elsődleges szempontot jelent. Egy profin kivitelezett cellulóz szigeteléssel akár a fűtésre fordított energia és ezzel együtt a kiadások felét is meg lehet spórolni!

cellulóz szigetelés előnyei közé tartozik a szigetelőanyag jellege is, ami teljesen környezetbarát, hiszen papírból készül. Nem tartalmaz egészségre káros anyagokat, nem mérgező, vagy vált ki allergiás reakciókat. A kártevők is elkerülik, nem költöznek bele bogarak, vagy rágcsálók, de a tűzzel szemben is ellenálló, nem gyúlékony. Tűz esetén nem lángol, csak izzik, köszönhetően a hozzáadott, speciális anyagoknak. Nem csupán teljesítményben, de biztonság szempontjából is jól szerepel. Újrahasznosítható és komposztálható is.

cellulóz szigetelés hézagmentesen és résmentesen szigetel, mivel tökéletesen kitölti a szigetelni kívánt felületeket, ezáltal pedig elkerülhető a hőhidak keletkezése. A penész kialakulását is ezzel lehet a leghatékonyabban megakadályozni. Az idő próbáját is kiállja: nem változik a térfogata, tehát ülepedésmentes, megtartja a formáját, és nem esik össze, aminek köszönhetően hosszútávon is ugyanolyan kiemelkedő hatásfokkal képes ellátni a feladatát, mint a kezdetekben.

Amennyiben meggyőztük a cellulóz szigetelés előnyeivel, keressen fel minket bizalommal, és vegye igénybe szolgáltatásainkat hőszigeteléssel kapcsolatban! A weboldalon található elérhetőségeinken lépjen kapcsolatba velünk bővebb információkért!