födém szigetelése rendkívül fontos a hőszigetelés és az épület szerkezeti stabilitásának szempontjából, azonban a fejtörést mindig az okozza, hogy milyen alapanyag kerüljön felhasználásra ebben az esetben. A válasz egyszerű, ugyanis a födém szigeteléshez a legjobb, ha cellulózt használnak fel a szakemberek.

Egyes födémek igencsak speciális módon kerülnek kivitelezésre és a legtöbb ingatlantulajdonos, ha nem szükséges, nem szeretne időt és energiát felhasználni egy komplett házfelújításra, ezért a szakembereknek a födém szigetelésekor már alkalmazkodniuk kell a kialakult állapothoz. Ilyenkor veszik hasznát a cellulóznak, ugyanis az alapanyagot befúvásos módszerrel lehet bejuttatni, vagyis a legbonyolultabb szerkezetű födém esetében sem lehetetlen a tökéletes szigetelés megvalósítása.

A cellulózzal kivitelezett födém szigetelés nemcsak a munkálatok terén kedvező, hanem anyagilag is. Ha további információkat szeretne erről megtudni vagy igénybe venné szolgáltatásomat, keressen bizalommal elérhetőségeim egyikén!