A fújt cellulóz szigetelés telepíttetése óriási különbséget eredményez az otthonában tapasztalt komfortérzetben.

Mi az oka a hideg lakásnak télen?

A hideg nem a barátunk, pedig sajnos az év jelentős részében ehhez kell alkalmazkodni. Az ősz sem egy kellemes évszak, ha a hőmérsékletről van szó és az időjárási viszonyokról, de a tél nyeri a népszerűtlenségi versenyt.

A téli hónapokban a levegőben mínuszok röpködnek, több fajta csapadék nehezíti a közlekedést és még a nappalok is rendkívül rövidek. Több szempontból is nagyon lehangoló hónapokat kell megélni tavaszig.

A legrosszabb mégis a hideg, aminek a negatív hatásait azok érzik igazán, akiknek nincs kielégítő hőszigetelés az ingatlanjukon. Egyéb hiányosságokkal együtt csak még jobban összeadódnak a negatívumok. A fűtésrendszer életkora és teljesítménye, a nyílászárók teljesítménye vagy magának  az épületnek az építőanyagai és a kora.

Senki nem szeret olyan helyen lakni, ahol huzatos, hideg levegőjű szobákban kell töltenie a fűtési szezont. Ön is tapasztalta már, hogy hiába fűt egész nap, mégsem érzi elég melegnek a szobák levegőjét? Állandóan hideg a keze, több rétegnyi ruhában ül otthon és a trópusi tengerpartokról ábrándozik? A rezsi óriási hányadát a fűtésszámla teszi ki, mégis elpocsékolt pénznek érzi, amit a fűtésre költ?

flottakövetés, gps autóriasztó

A cellulózra rábízhatja a meleget

A fújható cellulóz hőszigetelés telepíttetésével már tehet egy óriási lépést a kellemesebb otthon megteremtéséért. A jó hír, hogy egy ilyen kivitelezés bármelyik, másik típusú hőszigetelő rendszerrel szemben gyorsabban elkészül.

Ne aggódjon azon, hogy felfordulást kell elszenvednie hetekig, szeméthalmokat kell kerülgetnie a munkások után vagy az ingatlanát bontásnak kell alávetni. Az ilyen alapanyagú és típusú hőszigetelés kiépítése a legegyszerűbbek közé tartozik. Az egyszerűség pedig magért beszélő hatékonyságot is jelent.

Képzelje el az egész kivitelezést úgy, mintha a házat meleg és vastag újságpapír burokba bugyolálnák, amin nem hatol át a jeges hőmérséklet. Az ilyen falak között és az ilyen tető alatt a fűtött levegő sokkal eredményesebben megtartható és a hatása intenzívebben érezhető.

Az egyik legjobb tulajdonsága a fa természetes rostjaiból előállított szigetelőanyagnak, hogy gyakorlatilag mindenhol lehet alkalmazni. Új vagy régi épület, hagyományos vagy korszerűbb építőanyag, tetőtér vagy aljzat, könnyűszerkezet vagy nehezen hozzáférhető helyek sem jelentenek akadályt.

flottakövetés, gps autóriasztó

Cellulózzal évtizedekre tervezhet

Az alapanyag tehát érdemes arra, hogy az első helyen említsük, a cellulóz hőszigetelés felhasználhatósága szintén meggyőző, ráadásul csak napokba telik, hogy maradéktalanul a helyére kerüljön az utolsó fúvás is.  Kimagasló teljesítmény, környezetbarát tulajdonságok és átlátható munka jár együtt a cellulóz szigeteléssel.

A jövő az olyan, természetes, növényi eredetű alapanyagok használatának kedvez, mint amilyen a cellulóz is. A cellulóz is diadalt fog aratni az elavult hőszigetelő anyagok fölött, mert hosszú távon nagyszerűen kiaknázható tulajdonságai vannak.

A befúvásos technikával elvégzett hőszigeteléssel az Ön ingatlanát is el tudjuk látni megbízható cellulóz védelmi vonallal. A meleg és a hideg levegő sem jelent majd semmilyen gondot, se nyáron, sem pedig télen. Egész évben élvezheti az optimális, szabályozott hőmérséklettel járó előnyöket, amit az otthonában tapasztal majd.

Ha meggyőztük a cellulóz szigetelés nagyszerűségéről, nincs más hátra, vegye fel a kapcsolatot velünk és kérjen tőlünk árajánlatot! A következő lépés az lesz, hogy időpontot egyeztetünk Önnel a helyszíni felmérés elvégzéséhez.