Napjainkban a szakemberek nem győzik hangsúlyozni, hogy mennyire fontos otthonunk megfelelő szigetelése. Fontos a lábazat, a falak, a nyílászárók és nem utolsó sorban a tetőtér szigetelése is. Ha ezek mindegyike nagy hatékonysággal működik, azzal nem csak rengeteg pénzt spórolunk meg, hanem a környezetnek is jót teszünk. Így a haszon dupla, otthonunk pedig mindig kellemes hőmérsékletű. A fenti tényekkel sokan tisztában vannak, a hazánkban található lakásoknak mégis kevesebb, mint a fele rendelkezik megfelelő szigeteléssel.

Ha csak egy picit belegondolunk a jól ismert fizikai törvényekbe, teljesen logikus, hogy a tetőtér szigetelését nem szabad kihagyni. A meleg levegő felfelé száll, ezért hiába szigeteltettük a falakat és az ablakokat, ha a tető felé szinte akadály nélkül távozhat a meleg. A felmérések szerint az elpazarolt melegnek a negyede távozik a tetőn keresztül.

A legtöbb házban a téli rezsi költségének nagy része a fűtésből származik. Ez azért van, mert folyamatosan fűtünk, de a ház nem tudja megtartani a meleget, így szó szerint az utcát fűtjük. Nem szabad megfeledkezni arról, hogy nem elég a háznak csak egy-két pontját hőszigetelni. Természetesen az is segít, ha az ablakok jól zárnak, de a komplex megoldásba beletartozik a lábazat, a falak és a tetőtér szigetelése is.

Cégünk a tetőtér szigetelését egy természetbarát anyaggal, a cellulózzal végzi. Ez egy sokoldalú és modern szigetelési eljárás, amely megfelel a legszigorúbb követelményeknek is. A művelet gyorsan és bontás nélkül elvégezhető, hatását azonnal lehet érezni. A tetőtér szigetelés nem csak télen hasznos, nyáron segít megakadályozni, hogy a lakás felforrósodjon.

Szeretné csökkenteni a fűtési költségeket, nyáron pedig kevesebbet használni a klímát? Forduljon hozzánk bizalommal, és szigeteltesse otthonát velünk! Ha szeretne többet tudni a lehetőségekről, keressen fel minket megadott elérhetőségeink bármelyikén, kollégáink készséggel válaszolnak minden kérdésére! Ne feledje, a tetőtér szigetelés befektetés, ami visszahozza az árát!