Vannak olyan ingatlanok, amelyeknek első pillantásra úgy tűnik, hogy kivitelezhetetlen a szigetelésük, ugyanis olyan szerkezeti megoldásokkal épültek, ahol képtelenség megvalósítani a hagyományos szigetelést. Ha az Ön házával kapcsolatban is felmerült már ez a probléma, akkor nem kell kétségbeesnie, ugyanis, ha a cellulóz szigetelés mellett dönt, nem csak megfelelő szigetelést fog kapni a ház, hanem korszerű és megbízható alapanyag kerül felhasználásra.

cellulóz szigetelés a legtöbb esetben befúvásos technikával kerül elhelyezésre, ami nem véletlen, ugyanis ez a kivitelezési technika a legelőnyösebb az alapanyag felhasználásának szempontjából, emellett bármilyen szerkezeti megoldás esetében alkalmazható, hiszen a szigetelőanyag a legszűkösebb helyekre is eljuttatható, százszázalékosan résmentes formában. A befúvásos technika nem csak a bonyolult szerkezeti megoldások miatt bizonyul előnyösnek, hanem a munkálatokra fordított idő és energia miatt is. Az eljárás lehetővé teszi, hogy bontás és több hétig húzódó munkálatok nélkül is megvalósíthatóvá váljon egy ingatlan szigetelése.

Tapasztalja meg Ön is a cellulóz szigetelés befúvásos technikájának előnyeit, ehhez pedig vegye fel velem a kapcsolatot elérhetőségeimen!