cellulóz hőszigetelés nemcsak energia hatékony, hanem még környezetbarát is. A tudatos építkezők és felújítók alapanyaga a cellulóz!

cellulóz hőszigetelés cellulózrostokból áll, amik előző életükben újságpapírként léteztek. Újrahasznosítható anyagának köszönhetően a cellulózt nyugodt szívvel sorolhatjuk a zöld kategóriába tartozó anyagok közé. A környezetbarát szigetelőanyag egyre több kivitelezésnél fő szempont. A cellulóz rostokba a gyártás során további természetes anyagokat kevernek. Ilyen a bór és a foszfát is. Ezek az anyagok képesek távol tartani a rovarokat és rágcsálókat. A befújt szigetelés minden rést kitölt a falban, elzárja az állatok számára a bejutást, de a benne lévő bór is riasztó erővel rendelkezik. Az anyag nem öli meg az állatokat, csupán taszítja, távol tartja őket.

A cellulóz hőszigetelés a penésszel és a tűzzel szemben is nagy ellenállóságot mutat, ennek köszönhetően a külső hatásokkal szemben kiválóan védő szigetelő rendszerről van szó. Ha természetes szigetelést keres, akkor megtalálta!