cellulóz szigetelés olyan természetes alapanyagú megoldás, ami számos előnye miatt az egész világon elterjedt. A hőszigetelés minden épületnek az alapvető eleme, akár lakóházról van szó, akár egyéb használatra szánt ingatlanról.  Ma már egy nyaralónál sem számít túlzásnak az, ha igényes hőszigetelő rendszert kap, mert a maximális komfortot egyre többen igénylik. Ha valaki egész évben szeretne néha kiruccanni a hétvégi házba, akkor érdemes rá egy kicsivel több pénzt szánni és gondoskodni a téliesítésről, illetve a maximális komfortról.

A nyaralóból könnyen lehet egy második otthon vagy ha valaki hosszú távon gondolkodik, akkor a nyugdíjas évekre egy kedves, kényelmes, vidéki otthon is. Ezeknek a szempontoknak a figyelembe vételével már megéri a nyaraló hőszigetelésébe is befektetni.

cellulóz szigetelés egy ilyen ingatlan száméra is a legnagyobb komfortot képes megteremteni, aminek köszönhetően minden évszakban kellemes és nem utolsó sorban energiatakarékos az ott tartózkodás. A cellulóz szigetelést már egy elkészült épületben is lehetséges telepíteni, illetve egy épülő nyaralóházat is ki lehet vele egészíteni. A cellulóz szigetelés telepítésére érdemes a befújásos technológiát választani, a mi csapatunk is ezzel dolgozik.

A befújás egy külön erre tervezett géppel történik, ami célzottan juttatja a kijelölt felületre a szigetelőanyagot, kitöltve minden apró rést és hézagot. A végeredmény egy tökéletesen egybefüggő, megfelelő vastagságú és színvonalas teljesítményt nyújtó hőszigetelés.

A régi és az új épület, a gerendaház vagy a könnyűszerkezetes ingatlan és a tégla is alkalmas arra, hogy cellulóz szigetelést kapjon. A cellulóznak, mint szigetelő anyagnak a hőkapacitása kiemelkedő értékekkel rendelkezik például a kőzetgyapothoz vagy az üveggyapothoz képest. Környezetbarát, hulladék mentes, gyorsan elkészülő és olcsónak mondható.

cellulóz szigetelést javasoljuk tehát hétvégi házhoz is, mert megtérülnek a telepítésre szánt költségek. Árajánlatért keressen minket elérhetőségeink egyikén!