Mindannyian arra vágyunk, hogy a saját otthonunkban igazán jól érezzük magunkat. Biztonságos, komfortos, kényelmes, nyáron hűvös, télen pedig meleg szobákban adhassuk át magunkat a pihenésnek, az otthoni tevékenységeknek. Ez nem valósulhat meg igazán hatékony hőszigetelés nélkül.

A minőségi szigetelés a falakon önmagában kevés. Ugyanígy szükség van például a födém szigetelésére. Mielőtt megrendeli a födém szigetelést, nem árt pontosan tisztázni, hogy az épületnek melyik részéről is van szó. A födém szigetelés ugyanis nem a tetőt vagy a padlásteret és nem is a tetőteret jelenti. Egy épület födém szerkezete a tető és a fal között kialakított, vízszintesen megépített fa vagy más szerkezet. A fa gerendák és elemek hézagaiba födém szigetelés kerülhet, ha a tulajdonos úgy dönt, hogy szükség van rá. Ha fából épül a födém, kiemelten fontos a jó hőszigetelés, mert a fa a túlmelegedést nem tudja megakadályozni. Szükség van födém szigetelésre? Természetesen igen!

födém szigetelés az emeletes épületek és az egy szintes családi házak esetében is nélkülözhetetlennek bizonyulhat. A minőségi alapanyagokból és korszerű technológiával, precízen kivitelezett hőszigetelés sokoldalú védelmet tud biztosítani az ingatlannak. A hővédelmen túl a zaj ellen is segít védekezni. Ez a két dolog a födém szerkezet kialakításán és a szigetelésen, illetve annak hiányán is múlik. Ha mindkettő helyén van és színvonalas kivitelezés eredménye, akkor se a nyugalomra, se pedig a komfortra nem lehet panasza a lakóknak.

A cellulóz szigetelés az Ön ingatlanát is felvértezi a hőmérséklet ingadozással és az energiapazarlással szemben. Forduljon bizalommal kollégáinkhoz, ha a födém szigeteléssel kapcsolatban szeretne további információkat kérni! A weboldalunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén nem csupán felveheti velünk a kapcsolatot, hanem személyre szabott árajánlatot is tud igényelni. Ne habozzon, hanem tegyen meg mindent azért, hogy kimagasló minőségű hőszigetelést kapjon az ingatlana! A különbséget hamarosan meg fogja tapasztalni!