fújható hőszigetelés egyike a gyorsan elvégezhető felújítási munkálatoknak! A tavaszi időszakban felélénkül az ingatlan felújítási kedv, sokan belevágnak a régóta halogatott feladatok elvégzésébe. A felújítás és a korszerűsítés mind egy célt szolgál, olyan munkálatokat megrendelni, amik energiatakarékos, minimális költségekkel fenntartható és nem utolsó sorban komfortos ingatlant tudnak kialakítani.

A szigetelés egy épület külső és belső részeinek alapvető eleme, ami hőmegtartó anyagból készül. Ez az anyag biztosítja, hogy minden évszakban ideális legyen a házban vagy lakásban a hőmérséklet és vele együtt a komfortérzet. A hőszigeteléshez is többféle anyagot és technológiát lehet választani, az egyik a cellulózból készülő, fújható hőszigetelés.

fújható hőszigetelés nemcsak nagyon népszerű, de ugyanakkor rendkívül hatékony megoldás is arra, hogy a pincétől a tetőtérig az egész ingatlan kimagaslóan teljesítő hőszigetelést kapjon. Az ilyen típusú szigetelés minden komoly elvárásnak meg tud felelni, ami a felhasznált alapanyag tulajdonságait illeti, de maga a kivitelezés is rengeteg időt és fáradtságot képes megspórolni a kivitelezőnek és a megrendelőnek is.

A fújható hőszigetelés egy speciális berendezéssel, csövön keresztül a kijelölt területre fújva kerül a falak felszínére, ahol már csak meg kell szilárdulnia. A befújással olyan helyekre is jut a hőszigetelő anyagból, amik egyébként túl kicsik, szűkek vagy nehezen elérhetőek. Az eljárás ennek köszönhetően nélkülöz minden fajta bontást, átalakítást, így kényelmesebb és olcsóbb is, mint más módszer esetében. Az ilyen módszer gyors és egyben hatékony eredménnyel is jár. A szigetelés hatása hamarosan érezhető és a rezsi csökkenésében is megnyilvánul, ez pedig éveken át megmarad. Fele akkor fűtés számla, akár egy nap alatt elvégzett felújítási munkával? Igen, a fújható hőszigetelés ezt is könnyedén teljesíteni tudja.

Ha aktuális a felújítás vagy a korszerűsítés, keressen minket bizalommal és rendeljen a megadott elérhetőségek egyikén fújható hőszigetelést!