A fújt cellulóz szigeteléssel megakadályozhatja a hőhíd kialakulását. Felejtse el az utólagos javításokat, válassza már elsőre a hatékony kivitelezést!

A hőhíd megjelenése közvetlenül a szigetelés kivitelezése után komoly bosszúságot okozhat az emberek számára. Az ingatlantulajdonosok így nem tudják csökkenteni a kiadásaikat a téli, nyári hónapokban, ráadásul még az utólagos javítással is muszáj foglalkozni, ami rengeteg időt, energiát és nem utolsó sorban pénzt is felemészthet. Amennyiben Ön nem szeretne bosszankodni a hőhíd miatt, a legjobb, ha a fújt cellulóz szigetelés mellett teszi le a voksát!

fújt szigetelés után nem kell aggódnia a hőhíd megjelenése miatt. A befúvásos technikával a legszűkebb résekbe is eljuttatható a szigetelőanyag, így teljes mértékben kizárhatók a legapróbb légbuborékok is. A kivitelezés után Önnek egy komfortos, gazdaságosan fenntartható otthona lesz, ahol télen-nyáron egyaránt kellemes lesz tartózkodni.

A szigetelést kedvező feltételekkel vállaljuk, tapasztalja meg Ön is a befúvásos technológia előnyeit! Ha bővebb információkra lenne szüksége, keressen minket a megadott elérhetőségeinken!