Számos szempont szerint célszerű inkább kívülről szigetelni egy épületet, azonban előfordulhat, hogy az épület külső hőszigetelése valamiért nem megoldható. Ezzel a problémával találkozhatunk például társasházak, vagy műemlék jellegű épületek esetén. Ilyen helyzetben kitűnő megoldást nyújthat a beltéri utólagos hőszigetelés.

Sok esetben az épületet szétbontani azért, hogy megfelelően szigeteljük, körülményesebb, költségesebb, időigényesebb, ráadásul több hulladékkal járna, ezért ezekben az esetekben is az utólagos hőszigetelés jelenti a legkézenfekvőbb megoldást.

Lakásfelújítás előtt áll? Ingatlanja szigetelésének korszerűsítésével csökkenthet kiadásain! A hőszigetelés fontossága általában a fűtésszezon előtt kerül inkább a középpontba, pedig ezzel a kérdéssel nemcsak a hidegebb időjárási körülmények esetében szükséges foglalkozni, hanem a lakás-felújítási szezon és a nyári meleg előtt is. A megfelelő, akár utólagos hőszigetelés nemcsak a fagytól, hanem a hőségtől is megvéd, így nemcsak a fűtésszámlát, de a nyáron használt klíma áramfelhasználását is jelentősen csökkentheti. Az utólagos hőszigetelés a régebbi, esetenként nem túl szerencsésen, vagy épp rosszul megválasztott szigetelés helyére kerülve szintén tökéletes megoldást nyújthat a problémákra.

Az utólagos hőszigetelés során használt cellulóz rendkívül hatékony és környezetbarát megoldást biztosít. A rovarok és egyéb kártevők számára nem jelent táplálékot, emiatt elkerülik. Technológiánkkal olyan hőhídmentes szerkezetet biztosíthatunk, amellyel minden üreges szerkezetet kiválóan kitölthetünk, így elkerülhetjük a penészedés okozta kellemetlenségeket is.

Az általunk használt ISOCELL épülethőszigetelő rendszer alacsony hővezetési képessége miatt a legjobb választás az utólagos hőszigeteléshez. Többféleképpen is alkalmazható: befúvással üregek vagy gerendázat feltöltéséhez, laza feltöltéssel akár aljzatbeton hőszigeteléséhez, vagy egyszerűen a felületre fújva válaszfalak, vagy mennyezet szigeteléséhez is kiváló.

Amennyiben a minőségi, hatékony és környezettudatos utólagos szigetelést választaná kedvező áron, keressen minket bizalommal megadott elérhetőségeinken!