Hamarosan elérkezik a tél és a fűtési szezon, mellyel együtt jár a magas fűtésszámla is. Mi lenne, ha ez a számlán szereplő összeg csökkenthető lenne, anélkül, hogy kikapcsolnánk a fűtőeszközöket?

Ezt a problémát a legjobban a cellulóz homlokzati szigetelés tudja megoldani. Ha megfelelő szigeteléssel van ellátva az ingatlan, nem szökik ki a meleg, így minimális fűtéssel is fel tudjuk melegíteni otthonunkat. A hőszigetelés bizony nem csak télen, de nyáron is jól jön, hiszen akkor a hűvös levegőt tudja benntartani otthonunkban.

Jómagam cellulóz szigetelőanyaggal dolgozom, ami a homlokzati szigeteléshez kiváló és megfelelően ellátja a funkcióját annak érdekében, hogy egy hosszú nap után egy kellemes hőmérsékletű otthonba térjünk haza.

Amennyiben Önnek szüksége van homlokzati szigetelésre, és még a tél beköszöntése előtt szeretné komfortosabbá tenni otthonát, vegye fel velem a kapcsolatot elérhetőségeim egyikén! Bármilyen kérdése van a cellulózszigeteléssel kapcsolatban, állok rendelkezésére!