Az isocell szigetelés a fújható szigetelések közé tartozik, ezen a piacon pedig nagy változások történtek az elmúlt évek alatt. Alapvetően maga a fújható technológia nyer egyre nagyobb teret, ami teljesen érthető, hiszen ez a fajta szigetelés gyorsan és tisztán kivitelezhető, a kevesebb idő pedig kevesebb kényelmetlenséget is jelent a megrendelőnek.

Az isocell hőszigetelés alapja a cellulóz, amit újságok, papírhulladékok újrahasznosítása révén hoznak létre. Ebből adódóan beszélhetünk környezetbarát szigetelésről, mert ennek a szigetelési módszernek a használatával csökkentjük az ökolábnyomunkat is, így nem kell a jól szigetelt otthonért kompromisszumot kötnünk. Elsőre talán furcsának és sérülékenynek tűnik az így létrejövő cellulóz, de a papírt a darálás után pelyhekké alakítják, majd a rágcsálók, a penész és a tűz elleni védelem érdekében bórt és foszfátot kevernek hozzá. Az így nyert ellenállóképességnek köszönhetően már teljesen veszélytelen az isocell hőszigetelés használata. Ha Ön az isocell hőszigetelés mellett dönt, számos előnyre tesz szert. Környezetbarát módon biztosítja Önnek a hatékony hőszigetelést, teljes mértékben mentes minden egészségre káros anyagtól, ezért hosszú távon sincs miért aggódnia. Más szigetelőanyagokkal szemben az isocell hőszigetelés beépítése során nem keletkezik hulladék, nem kell hosszú takarítási folyamattal számolnia. Lévén fújható szigetelésről beszélünk a kitöltőképessége magas, a legszűkebb üregekbe is könnyedén bejuttatható, maximálisan kitölt minden rendelkezésére álló teret. Ha a későbbiekben átépítené otthonát, akkor sem kell újat vásárolnia, mivel a felhasznált anyag kiszedhető és újra befújható! A cellulóz szigetelőanyag hosszú távon sem tömörödik, évtizedekig megőrzi a minőségét bárhová is szánja, födémbe, tetőtérbe vagy oldalfalba. Télen a hideg ellen véd, de nyáron is hasznát fogja venni! Kiemelkedően jól védi meg a lakóteret az elviselhetetlen melegtől, ezért a melegebb hónapokban sokkal kevésbé lesz szüksége a klímahasználatra!

Felkeltettük az érdeklődését? Keressen minket a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeinken, legyen Önnek is isocell hőszigetelése!