Az Isocell szigetelés a tetőterek hőszigetelésének kivitelezésére az egyik legjobb megoldás! A tetőtér egyike azoknak a tereknek, amiknek a hőszigetelése létfontosságú az ingatlan komfortja szempontjából, ugyanakkor nem a legegyszerűbb elvégezni azt.

Az egyes épületek tetőterei különbözőek lehetnek szerkezeti szempontból, szinte nincs is kettő, egyforma tetőtér. Ezzel a kihívással kell megbirkóznia a tetőtér szigetelését végző szakember brigádnak. Az Isocell szigeteléssel azonban garantáltan nem jelentkeznek problémák sem a telepítés, sem pedig a későbbi használat során.

Az Isocell szigetelés természetes alapanyagú, újrahasznosított újságpapír, cellulóz kerül a szigetelőanyagba, amit jellemzően befújással, speciális géppel juttatnak a kijelölt területre. Az újságpapírt szálakra hasítva ledarálják, hogy alkalmas legyen a befúvó gépbe tölteni. Maga a gyártás és a felhasználás is környezetbarát, kevesebb energiát igényel és kisebb mennyiségű hulladékkal jár, mint más szigetelőrendszerek esetében.

Az Isocell szigetelés hővezetési együtthatója alacsony, a cellulóz hőtároló kapacitása viszont nagy. A fáziseltolódási értéke kiemelkedő, ami azt jelenti, hogy például a nagy nyári melegben jóval később melegszik fel az Isocell szigeteléssel szigetelt épület, mint más hőszigetelő anyagok esetében. Ezek a tulajdonságok egyrészt a minőségi alapanyagnak köszönhetőek, másrészt pedig a telepítés módjának. Az Isocell szigetelés teljesen folytonos, összefüggő szigetelést biztosít, ami nem ülepedik és nem roskad össze. Védelmet nyújt a hang hatások, kártevők ellen és nem is gyúlékony.

Az Isocell szigeteléssel költséghatékonyan és időhatékonyan elkészíthető, megfizethető áron kapható hőszigetelő rendszer készül, amivel a tetőtér nyári felmelegedése megelőzhető. Az Isocell szigetelés képes arra, hogy a falak, a tető csak akkor melegszik fel, amikor odakint már a hőmérséklet csökken. A kimagasló teljesítményű hőszigetelés igazi tesztje az, amikor kánikulában sem kell bekapcsolni a klímát.  Az Isocell szigetelés erre is képes, győződjön meg róla Ön is!