Természetesen szigetelőanyagból! De félre a tréfával; az alábbiakban azt foglaljuk össze, hogy a családi házak szigetelése milyen típusú szigetelésekből kell, hogy álljon annak érdekében, hogy tökéletes legyen a hőtartása.

családi házak szigetelésének egyik alapvető eleme a falak szigetelése, ami többféle szigetelőanyaggal is megoldható; mi természetesen az IsoCell szigetelését javasoljuk, hiszen az összes közül ez rendelkezik a legjobb tulajdonságokkal. Alacsony hővezető képessége miatt kiváló szigetelést biztosít minden épületnek, ráadásul minden rést kitölt, így gyakorlatilag nincs gyenge pontja.

A következő terület a födém, amit szintén szigetelni kell, ha a tetőtér nem kerül beépítésre. Ide szintén az IsoCell cellulózalapú szigetelését javasoljuk a már fentebb említett okok miatt, ráadásul födém esetében kényegesen egyszerűbb is elhelyezni a szigetelőanyagot, mint egy homlokzatnál. Ha beépített tetőtérről beszélünk, akkor magát a tetőszerkezetet kell szigetelni, ami viszont valamivel bonyolultabb, mint a födém szigetelése, de még mindig nem megoldhatatlan az IsoCell rendszerével, és mivel a tető magában komoly hőleadásra képes kifelé, az energiatakarékosság szempontjából alapvető, hogy résmentes legyen a szigetelése. A fújható cellulóz hőszigetelés a legjobb megoldás erre a problémára, tehát ha családi ház hőszigetelése, akkor az IsoCell verhetetlen a tetőtérben is!

A megfelelő energiahatékonyság eléréséhez azonban ennyi nem elég; további szigetelésekkel is el kell látni az épületet. A pince felől például hűlhet a családi ház, tehát annak födémje is ellátható szigeteléssel, bár ez viszonylag ritkán fordul elő. Fontos megemlítenünk, hogy – bár nem tartozik a szakterületünkbe, de – a nyílászárók, illetve azok szigetelése is lényeges ahhoz, hogy a családi ház szigetelése a lehető legtökéletesebb legyen.

Amennyiben szüksége lenne családi házának szigetelésre, forduljon hozzánk bizalommal, kérdés esetén pedig vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!