A legtöbben úgy gondolják, hogy a tetőteret csak akkor célszerű hőszigetelni, ha az be is van építve, az üres padlásteret nem érdemes szigetelő réteggel ellátni. Pedig nem drága beruházásról van szó, nem követel túl sok időt, ráadásul rendkívül kifizetődő hosszú távon.

födém szigetelésnek több funkciója is van: először is természetesen szigetel, védi a hidegtől az épületnek ezt a részét, de képes a lépészajokat is tompítani, amennyiben be van építve a tetőtér, nem utolsó sorban pedig a fűtésen is lehet spórolni.

Ha már döntöttünk, meg kell határozni, hogy milyen szigetelést szeretnénk, de azt is el kell dönteni, hogy a födém járható legyen-e. A szakmai kérdésekben mindenképpen ajánlott szakértő véleményét kikérni.

Ha födém szigeteléshez keres tapasztalt, megbízható szakembert, aki korszerű szigetelő anyagokat használ, akkor nem kell tovább keresnie. Lépjen kapcsolatba velem, és máris megkezdődhet a munka! Árajánlatot a megadott elérhetőségeim egyikén kérhet, és felteheti kérdéseit is, szívesen segítek!