Képzelje el, hogy többé nem kell rettegnie a fűtési szezontól! Ha rostcellulóz szigetelésbe burkolja az ingatlanát, akkor minden terv szerint történik.

Mire megy el az energia?

A téli hónapok ideje egyet jelent a lehűlő falakkal, a didergős reggeli ébredéssel, a fűtési szezon átvészelésével. A fűtési szezon fokozott energiahasználatot jelent egy háztartás számára, mégpedig az egész éves energiahasználat nagy részét.

Ilyenkor fogyasztanak áramból, gázból a háztartásokban a legtöbbet, amit fűtési energiára használnak fel. A másik hasonló időszaka az évnek a nyár, amikor az ellenkező oldal a cél vagyis a lakás, ház lehűtése. A fűtés és a hűtés is olyasmi, amin lehet ugyan spórolni, de nem mindegy, hogyan. Elviselni a nyári kánikulában felforrósodott lakás klímáját vagy több réteg pulóverben fagyoskodni a minimális hőmérsékletre fűtött szobában felesleges mártírkodás, főleg akkor, ha van sokkal jobb módszer is spórolásra.

Rostcellulóz szigetelés

Miért szigetelje cellulózzal az otthonát?

A korszerű és alaposan kiépített hőszigetelő rendszer az ingatlannak az a védelmi vonala, ami komfortot és energia hatékony fenntartást egyszerre tudja biztosítani. Az sem elhanyagolható szempont, hogy az olyan növényi alapú hőszigetelő anyagok, mint a cellulóz, környezetbarát hőszigetelő rendszerek alapját tudják megteremteni.

A cellulóz hőszigetelés nem áll másból, mint minőségi, válogatott, újrahasznosított papírból és természetes adalékok keverékéből. A szigetelőanyagot cellulózrostok alkotják, amik jellegzetes módon viselkednek a telepítés során. A gyors és maximális hatékonyságot garantáló befújásos szigetelés a fa természetes rostjából készült papírpelyhekké alakított anyag.

Nem csupán maga az anyag, de a cellulóz rostok között megmaradó levegő együttesen képes a szigetelés teljesítményét adni. Mivel puha, pelyhekből áll, nem keményedik meg, így a levegő be tud jutni az anyagba. A cellulóz szigetelő anyag higroszkópos anyag, ami annyit tesz, hogy a levegőben kialakuló párát fel tudja venni. A 30 százaléknyi nedvesség sem okoz teljesítményromlást a hőszigetelő rendszerben.

Rostcellulóz szigetelés

A hőszigetelt ingatlanhoz nagyobb komfort jár

A pehely formájú cellulóz többféle vastagságban befújható, falban a legkisebb vastagsága általában 10 centimétert jelent. Minél vastagabb az anyag, annál jobban szigetel és tovább ellenáll a lángoknak egy tűzvészben. A cellulózzal szigetelt ingatlanban 26,4%-kal kevesebb energiát kell fordítani fűtésre az őszi és téli hónapok alatt. Ez 30-40%-al alacsonyabb költséget jelent a lakók számára.

A vastagság önmagában még nem elég a jó teljesítményhez, a cellulóz réskitöltő és hőhídmentes is egyszerre. A töltéshez tervezett gép mindenhová eljuttatja a cellulózt, ahol az anyag megnő és elfoglal minden teret. Alakját később is megtartja, vagyis nem fog összeesni.

Az energia hatékony szigetelés megteremtése már nem egy elérhetetlen, de jól hangzó álom, hanem egy színvonalas szolgáltatás, amit csupán meg kell rendelni. Forduljon Ön is a mi csapatunkhoz, ami már számtalan ingatlan szigetelőrendszerének kivitelezésében részt vett! Azt garantálni tudjuk, hogy az előző megrendelőkhöz hasonlóan Ön is tökéletesen elégedett lesz az érzékelhető eredménnyel.

A homlokzati szigetelést és egyéb hőszigetelést minden projektnél az egyedi helyszíni adottság alapján végezzük el, illetve tudjuk beárazni. Egyeztessen a kollégánkkal időpontot megbeszéléshez és helyszíni felméréshez! A weboldalunkon találja meg a cég elérhetőségeit, keressen minket minél előbb, hiszen a tél idén is megérkezik!