Legyen szó bármilyen ingatlanról, az egyik legfontosabb tényező az épületek élhetőségének szempontjából az, hogy megfelelő hőszigeteléssel rendelkezzenek. Ehhez manapság számtalan megoldás és kivitelezési technika létezik, azonban mindközül az Isocell épület hőszigetelő rendszerek váltak a legnépszerűbbekké.

Az Isocell épület hőszigetelési rendszer alapja a cellulóz, amit környezetbarát módon, napilapok hulladékpapírjából, újrahasznosítással állítanak elő, vagyis egy rendkívül környezetbarát szigetelési megoldásról van szó. Az Isocell épület hőszigetelési rendszerek egyik legnagyobb előnye, hogy a szigetelőanyaguk télen-nyáron dolgozik, ami azt jelenti, hogy egész évben, az évszakokhoz igazodva biztosítja a megfelelő hőmérsékletet az ingatlanon belül, aminek köszönhetően jelentős mértékben csökkenthetőek a kiadások.

A hagyományos szigetelések esetében problémát szokott okozni a hőhíd jelenség, utóbbi pedig az Isocell épület hőszigetelő rendszerek esetében nem jelenhet meg, ugyanis a szigetelőanyag fizikai tulajdonságai lehetővé teszik ennek elkerülését.

Az Isocell épület hőszigetelési rendszerek kialakítása rövid időn belül, minimális bontási munkálatok mellett valósíthatóak meg. Tapasztalja meg Ön is az előnyeiket, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!