Hőszigetelés nélkül egy épületet sem nevezhetünk komfortosnak, vagy gazdaságos működésűnek. Egy jól megválasztott hőszigetelés védőn öleli körbe az épületet, és olyan plusz réteget biztosít, amivel csakis jól járhat. Egész évben kamatoztatja a jó tulajdonságait, legyen tél, vagy éppen fullasztó meleg. Az egyik legsokoldalúbb, korszerű és jól felhasználható hőszigetelő anyag a cellulóz hőszigetelés. Kiválóan alkalmas arra, hogy a régi épületeket és az új házakat egyaránt hatékonyan lehessen vele szigetelni. Nem érdemes spórolni rajta, mert semmi haszna nem származik belőle egy tulajdonosnak sem, ha nem elég jó a hőszigetelés, sőt, éppen ellenkezőleg.

Ma már nem csak az a fontos egy technika, vagy anyag kiválasztásánál, hogy mire képes, hanem az is, hogy milyen hatással van a működése a környezetünkre. A cellulóz hőszigetelésben az a nagyszerű, hogy gyakorlatilag teljesen környezetbarát. Az anyaga újrahasznosított, hiszen papírból készül, így nem okoz terhelést az előállítása és a gyártása a környezet számára. A végső előállítás közben sem használnak káros adalékokat, csak természetes eredetű anyagokat, amikkel átitatják a cellulóz hőszigetelés anyagát.

cellulóz hőszigetelést befúvásos technikával végezzük, ami egy gyors technika. Egy erre a célra kifejlesztett eszközzel a könnyű állagú szigetelő anyagot a kívánt helyekre fújják be. A hőszigetelő anyag ott aztán kitölt minden teret és repedést. Az eredmény a tökéletes hőszigetelő réteg. A befúvás során nem keletkezik anyagveszteség, tehát nem vész kárba gyakorlatilag semmi sem a hőszigetelő anyagból.

Ha Önnek fontos a környezetvédelem, de az is, hogy ne pazarolja az energiát otthonában, és a leghatékonyabb hőszigetelő anyagot szeretné használni, keressen bennünket bizalommal! Csapatunk régóta dolgozik befúvásos cellulóz hőszigeteléssel, ezért gyors és hatékony kivitelezést tudunk biztosítani. Új és régi épületek cellulóz hőszigetelését egyaránt vállaljuk kedvező áron és rövid határidővel. Lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén a részletekért!