A cellulóz hőszigetelés a telepítés időzítésétől függetlenül ugyanolyan hatásos védelmi rendszert biztosít egy épületnek.

A befújható hőszigetelésben az a nagyszerű, hogy akár utólagosan is maximálisan kivitelezhető, nincsenek félmegoldások.

utólagos hőszigetelés

Tartsa meg a hőmérsékletet megbízható hőszigeteléssel!

A hőszigetelés feladata, hogy a hő természetes viselkedését kijátszva, megakadályozza annak távozását a falakon keresztül. A meggyőző tulajdonságokkal rendelkező hőszigetelőanyag sajnos önmagában mit sem ér, ha a belőle készült hőszigetelő rendszernek nincsen maradéktalanul összefüggő felülete. A hézagos, résekkel szabdalt szigetelőfelület pedig tökéletesen használhatatlan. A levegő elszökik, az energia pótlásához egyre többet kell fűteni vagy éppen hűteni, a rezsi havonta elköltött összege egyre csak nő.

A legszigorúbb kritériumoknak eleget tevő szigetelőrendszer bizony nem a tehetősek kiváltsága. Mindenki profitálhat belőle, megfizethető áron megrendelheti. Az élet egy ilyen hőszigetelőrendszerrel olcsóbb, ráadásul a környezetvédelmet is támogatja ezzel az ingatlan tulajdonosa. A legújabb energiahatékonysági szabályoknak is eleget tesz a cellulóz alapú hőszigetelés, ami tökéletesen egybefüggő rétegben kerül a falakra a befúvásos technológiával.

Természetesen nem lehet csak úgy nekiesni a hőszigetelés elkészítésének. A szakember, akit megbíz az ügyfél, előbb felméri az ingatlant és összegzést készít azokról a jellemzőkről, amik befolyásolják, hogy milyen hőszigetelő rendszert kell telepíteni. A falak állapota, légzárása, páraáteresztő és hőáteresztő tulajdonsága alapvető adatokat jelentenek. Ezen kívül a teljes épület műszaki állapotának felmérését is el kell végezni, valamint az ingatlan környezetét is megismerni. Jó tudni, hogy milyen környezeti hatások érik a falakat átlagosan.

Nem véletlenül nevezik a cellulóz alapú szigetelést a jövő szigetelésének, ami elég zöld ahhoz, hogy a bolygónk érdekeit is szolgálja, ne csak a háztulajdonosokét. Mitől zöld az ilyen hőszigetelőanyag? Az alapját újrahasznosított papír adja, amit a szelektíven gyűjtött hulladékból válogatnak ki. A tisztítást és a feldolgozást követően az anyag teljesen egészségbarát, biztonságos és az emberi lakókörnyezetben felhasználható lesz.

utólagos hőszigetelés

Biztonságos, mindenhol használható

Közvetlenül és közvetve is biztonságos az ingatlan lakói számára az, ha cellulózból áll a falakra kerülő, réskitöltő hőszigetelő anyag. A rések kitöltésével egy befújható hőszigetelő anyagú rendszer tűzvész esetén is előnyöket tud nyújtani. A beltérbe nem jut annyi oxigén ugyanis, ami táplálja a lángokat, ezért a tűz lassabb terjed egy ilyen házban.

Nem olyan hőszigetelő rendszerről van szó, amit csak bizonyos helyeken és bizonyos épületeknél vagy építőanyagoknál lehetséges felhasználni. A cellulóz szigetelőanyag széles körben alkalmazható, ennek köszönhetően mindenhová el tud jutni és sokan ki tudják használni a pozitívumait is. Mindenhol, mindenki számára működőképes.

A hőszigetelés utólagos elkészítését vállaljuk, méghozzá hatalmas rutinnal és teljes körű kivitelezéssel. Az épület kora, típusa gyakorlatilag nem számít, mert minden alkalommal megbízható szigetelés készül. A szigetelőanyagot befúvással, feltöltéssel és felületre fújással is tudjuk telepíteni.

A csapatommal korrekt áron dolgozunk, nem váratjuk meg az ügyfelet és egész évben elérhetőek vagyunk. Válassza Ön is az Isocell hőszigetelést utólagos telepítéssel! Minden kérdést és észrevételt szívesen fogadunk a weboldalon szereplő elérhetőségek egyikén.