Manapság egyre több régi építésű ház esetében felmerül az igény a tulajdonosok részéről, hogy a fogyasztás csökkentésének érdekében megfelelő hőszigeteléssel lássák el, azonban sokan inkább elhalasztják az ezzel kapcsolatos munkálatokat, idő- és energiahiánnyal indokolva. Ha Ön is ebbe a táborba tartozik, azonban most már nem tudja tovább halasztani a munkálatokat, válassza a cellulózzal történő utólagos hőszigetelést!

A cellulózzal kivitelezett utólagos hőszigeteléssel jelentős időt és energiát takaríthat meg, köszönhetően a szigetelőanyag fizikai tulajdonságainak és a befúvásos technikának. Az utóbbi lehetővé teszi, hogy minimális bontási munkálatokkal járjon a cellulóz szigetelés elhelyezése, ráadásul így a szigetelőanyag még a legszűkebb helyekre is eljuttatható, így az utólagos hőszigetelés valóban be tudja tölteni rendeltetésszerű szerepét a régi házak esetében is.

Ne várjon ki még egy szezont, válassza az utólagos hőszigetelést, és élvezze már a téli időszakban a cellulóz szigetelés előnyeit! A szolgáltatás igénybevételéhez forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!