Nagyon sok ingatlanban a nyári hőség gyakran még a klímaberendezések intenzív használata mellett is elviselhetetlen, különösen a tetőtéri helyiségekben. A problémát nagy valószínűséggel a nem megfelelő szigetelés vagy annak hiánya okozza, ezért mihamarabb gondoskodni kell hatékony megoldásról, mert ilyen körülmények között igencsak kényelmetlen a házban tartózkodni. Amennyiben Önnek is hasonló problémái vannak az ingatlanjával kapcsolatban, gondoskodjon még a nyár előtt a megfelelő körülményekről, ehhez pedig válassza az utólagos szigetelést!

Az általunk kínált utólagos szigetelés óriási segítséget fog nyújtani abban, hogy könnyebben viselje a nyári időszak magas hőmérsékleteit. A munkálatok során cellulózt használunk fel, ami teljeskörű védelmet nyújt otthonának a forróságban is. Az anyag gyorsan, egyszerűen telepíthető a tetőtérben is, ezután pedig nem érezheti úgy, hogy feleslegesen működtetné klímaberendezését.

Tegye elviselhetőbbé a nyarat, válassza mihamarabb az utólagos szigetelést! Szolgáltatásunk igénybevételéért forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!