Az Isocell hőszigetelés segít csökkenteni a fűtés költségét, miközben komfortosabbá varázsolja a lakást. Ne halogassa tovább a hőszigetelést, lassan itt a tél!

Talán még soha nem esett annyi szó a hőszigetelés fontosságáról, mint az elmúlt két év során. Az energiaárak kiszámíthatatlansága miatt mindenki kereste a lehetőséget, hogy hogyan csökkenthetné a fűtésszámlát. Szerencsére erre egyre több megoldás van, de az is biztos, hogy a legtartósabb és leghatékonyabb módszerek egyike az Isocell hőszigetelés.

Nyakunkon a tél, ne várjon tovább!

Sokan fontolgatják otthonuk hőszigetelését, de kétségtelen, hogy az elmúlt hetekben nehéz volt elképzelni, hogy egyszer megjön az igazi tél és valóban hasznát vennék a hőszigetelésnek. Viszont mostanra lassan, de biztosan lehűlt a levegő, be kell kapcsolni a fűtést, és ez bizony már a legközelebbi számlán is érződni fog. Ezért fontos, hogy aki még nem hőszigeteltette az otthonát, az ne húzza tovább a kérdést, hanem vágjon bele mielőbb!

Az Isocell szigetelés a viszonylag gyorsan kivitelezhető módszerek közé tartozik, ezért akár még idén is érdemes beiktatni, hogy a leghidegebb hónapokban már kifejthesse jótékony hatását, amely azonnal érezhetővé válik mind a komfortérzeten, mind a költségeken.

isocell fújható szigetelés

Miért pont az Isocell fújható szigetelésre essen a választása?

Röviden azért, mert rengeteg jó tulajdonsággal rendelkezik. Mint már említettük, gyorsan kivitelezhető, de emellett igen hatékonykörnyezetbaráttartóshőhídmenteskáros anyagoktól mentes és a kivitelezés költsége is megfizethető.

A hőhídmentességnek köszönhetően nem kell tartani a lakásban páralecsapódástól, így penészedésétől sem. A penész nem csak esztétikailag zavaró, hanem egészségügyi szempontból is káros, ám megfelelő szigeteléssel megszüntethető!

Fontos előnye továbbá, hogy nem csak télen, hanem nyáron is számíthat rá, sok más hőszigetelési technikával szemben ugyanis az Isocell a meleg ellen is védi otthonát. Télen a meleg benn tartásában, nyáron pedig a kellemes hűvösség megtartásában segít. Ezzel egész évben hozzájárul a kiadások csökkentéséhez, arról nem beszélve, hogy mennyivel komfortosabbá teszi az ingatlant.

Itt érdemes megemlíteni azt a tényt is, hogy napjainkban mindenki az alacsony költségekből fenntartható lakásokat keresi, ezért a hőszigetelés növeli az ingatlan értékét, ami adott esetben gyorsabban és jobb áron lesz eladható. A szigetelés ára tehát több szempontból sem kidobott pénz, sokkal inkább érdemes megtérülő befektetésként tekinteni rá.

isocell fújható szigetelés

Hova ajánljuk az Isocell hőszigetelést?

A módszer sokoldalúságának köszönhetően szinte bárhova, ahol nagy hatékonyságú hőszigetelésre van szükség, ami télen és nyáron is véd. Elsősorban családi házak szigetelésére ideális, de tökéletes megoldást nyújt más hasonló méretű ingatlanokhoz is, legyen az akár egy üzlet, egy orvosi rendelő, de ajánljuk nyaralókhoz is.

A technika régi és új épületek esetén egyaránt alkalmazható, az épület bármely részén. Remekül funkcionál tető, födém, aljzat, fal és homlokzat szigeteléseként is. Az Isocellnek köszönhetően megfizethető áron szigeteltetheti akár az egész otthonát.

Amennyiben sikerült felkeltenünk az érdeklődését egy megbízható, modern hőszigetelési technika iránt, ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje bővebb tájékoztatásunkat! Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeink bármelyikén, és minden kérdésére válaszolnak. Kérje ajánlatunkat akár még ma, hogy mielőbb megkezdhessük a munkát, és a leghidegebb napokon már élvezhesse az Isocell jótékony hatását!