A táblás hőszigetelő anyagot elfelejtheti! A cellulóz szigetelésé a jövő, ezt be tudjuk bizonyítani Önnek is, ha megrendeli a hőszigetelést tőlünk!

A hőszigetelés nélküli ingatlan olyan, mint a kert fák nélkül, valami hiányzik, ami védi az időjárástól a helyszínt. A legjobb az építkezés alkalmával megtervezni és elkészíteni az épület korszerű hőszigetelését, de utólag is van lehetőség a szigetelés kivitelezésére. A hatékonyságából semmit nem veszít a rendszer, ha utólag készül el.

A megrendelőnek lehetősége van eldönteni, hogy a régi típusú vagy az új hőszigetelő rendszer mellett dönt. A régi, a táblák egymáshoz illesztéséből álló rendszer, az új pedig a befújható cellulóz szigetelés. Habár a táblák többféle, kiváló tulajdonságokkal rendelkező hőszigetelő anyagból készülnek, a gond inkább a telepítésükkel van. Az anyagot ugyanis méretre kell szabni, majd egymás mellé és fölé helyezve rögzíteni azon a felületen, ahol a hőszigetelésre szükség van. A befújható cellulóz szigetelést egyértelműen egyszerűbb, könnyebb, na és kevesebb hulladékkal is jár telepíteni. 

A méretezést igénylő táblákat sajnos szinte képtelenség rések keletkezése nélkül lerakni, ezért számolni kell az elkészült hőszigetelés tökéletlenségével. A környezetbarát anyagból álló cellulóz szigetelés azonban fújható pelyhekből áll, amik a helyükre kerülve szépen összeállnak alaktartó és homogén szigetelőanyaggá. Rések, hézagok nélküli hőszigetelő rendszer jön így létre szinte bármilyen felületen. Vízszintes, függőleges és ferde síkon is ugyanolyan működőképes a fújható cellulóz szigetelés.

A hőszigetelés hosszú távra szóló rendszer, ami megalapozza az ingatlan értékét és a használhatóságát is. A hőszigeteléshez alkalmazott alapanyagok és a technológia befolyásolja a hőszigetelő rendszer tulajdonságait és a teljesítményét. Ha szeretne biztosra menni, akkor döntsön a cellulóz szigetelés mellett! A felkészült és gyakorlott csapatunk elvégzi a felmérést és a kivitelezést is, amint Ön zöld utat ad a hőszigetelésnek!