Hamarosan ismét eljön az év leghidegebb időszaka, és sokan nem készülnek fel rá eléggé. Ez persze az energiaszámlák rohamos növekedésében fog manifesztálódni, télen viszont semmit sem tehetnek, hiszen sem az utólagos hőszigetelést, sem az ablakcserét nem egyszerű ilyenkor kivitelezni. Éppen ezért érdemes előre gondolkodni, és még a tél beállta előtt elvégeztetni az utólagos hőszigetelést, valamint minden olyan teendőt, ami által nem csak komfortosabb lesz a lakás, de a kiadások is csökkennek.

Az utólagos hőszigetelés egyik leghatékonyabb, egyben leginkább környezetkímélő módja az utólagos cellulózszigetelés beépíttetése. A cellulóz remek tulajdonságait már többször is taglaltuk, de dióhéjban elég annyi is, hogy egy környezetkímélő, olcsó és könnyen beépíthető szigeteléstípusról van szó, amit gyakorlatilag bármikor érdemes megrendelni, amikor a helyzet úgy kívánja, és csak előnyei léteznek.

Amennyiben szeretné felkészíteni az otthonát a télre, válassza Ön is az utólagos cellulózszigetelést! Ha kérdése lenne, vagy szeretné megrendelni szolgáltatásunkat, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!